Kontaktujte nás: 731 169 016, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

axxen
Když chcete jíst,
ne konzumovat.
×
 x 

košík je prázdný
Nákupní košík
košík je prázdný


Vynikající ostrý vegetariánský pokrm inspirovaný asijskou kuchyní. Pokud nemáte rádi příliš pálivá jídla, uberte na feferonkovém krému.

  • 100 g bílé basmati rýže*Recept asijsky wok
  • 120 g bílého zelí*
  • 1/2 lilku*
  • 120 g mrkve*
  • 4 jarní cibulky*
  • 150 ml kokosového mléka*
  • 1 lžíce 100% arašídové pasty RAPUNZEL*
  • 1 lžička feferonkového krému
  • 3 lžíce oleje na smažení*
  • 1/2 lžičky kari*
  • 30 g kešu oříšků*
  • 100 g sójových výhonků
  • 1 lžíce sójové omáčky*
  • kousek čerstvého kořene zázvoru*
  • 1/2 lžičky sušené třtinové šťávy*
  • mořská sůl
  • 1/2 chilli papričky, 1 jarní cibulka na ozdobu

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Zeleninu očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké proužky. V pánvi wok zahřejeme olej a osmahneme na něm bílé zelí, mrkev a nasekaný zázvor (cca 2 minuty). Přidáme lilek a sójové výhonky a smažíme další 2 minuty. Přihodíme jarní cibulku a smažíme další minutu. Nakonec vmícháme kokosové mléko, arašídovou pastu, cukr, sójovou omáčku, kari a feferonkový krém, povaříme jednu minutu a dochutíme solí. Podáváme s rýží a ozdobíme feferonkou, jarní cibulkou a kešu oříšky.

* = bio

Recept přebrán se svolením z www.rapunzel.de.

Jsme česká společnost, která nabízí široký sortiment vysoce kvalitních biopotravin a potravin zdravé výživy, od klasiky, jako je třtinový cukr, javorový sirup, bio oříšky či bio sušené ovoce až po speciality jako bio fair trade čokoláda, bio pivo, bio sirup z agáve či bio sušená třtinová šťáva RAPADURA. V nabídce máme jak výrobky vlastní značky, tak vybrané výrobky jiných značek.

KONTAKTY

bio nebio s.r.o.
Průmyslová zóna 103
267 51 Bavoryně
Telefon: 311 532 039
Mobil: 731 169 016, 734 534 543
E-mail: info@bionebio.cz

731 169 016