Kontaktujte nás: 731 169 016, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

axxen
Když chcete jíst,
ne konzumovat.
×
 x 

košík je prázdný
Nákupní košík
košík je prázdný


Základem úspěchu jakéhokoli pokrmu z avokáda je správný výběr plodu. Nezralé avokádo je tvrdé a dužina je zelená, přezrálé avokádo je naopak až příliš měkké a dužina je po rozkrojení hnědá. Správně zralé avokádo je při stisknutí měkké (asi jako zralá broskev), ale zároveň pevné, a jeho dužina je lehce zeleně žlutá. Pokud koupíte nezralé avokádo, můžete ho nechat několik dní uzrát. Avokádo se obvykle používá v zeleninových salátech a dipech. Tento recept je netradiční tím, že používá avokádo v kombinaci se sladkou chutí.

Zralé avokádo podélně rozkrojíme a dužinu vydlabeme do misky. Slupky nevyhazujeme! Dužinu vidličkou rozmačkáme (je-li avokádo skutečně zralé, půjde to snadno) a dobře promícháme se sušenou třtinovou šťávou (podle velikosti plodu a Vaší chuti). Vzniklou hmotou plníme vydlabané avokádové slupky a ihned podáváme, protože avokádo stáním na vzduchu hnědne. Zajímavou variací tohoto receptu je přidání rozmačkané půlky zralého banánu.

TIP: Chceme-li rychlou snídani, rozpůlíme avokádo a do důlku po pecce nasypeme sušenou třtinovou šťávu nebo nalijeme javorový sirup.

* = bio

Jsme česká společnost, která nabízí široký sortiment vysoce kvalitních biopotravin a potravin zdravé výživy, od klasiky, jako je třtinový cukr, javorový sirup, bio oříšky či bio sušené ovoce až po speciality jako bio fair trade čokoláda, bio pivo, bio sirup z agáve či bio sušená třtinová šťáva RAPADURA. V nabídce máme jak výrobky vlastní značky, tak vybrané výrobky jiných značek.

KONTAKTY

bio nebio s.r.o.
Průmyslová zóna 103
267 51 Bavoryně
Telefon: 311 532 039
Mobil: 731 169 016, 734 534 543
E-mail: info@bionebio.cz, objednavky@bionebio.cz

731 169 016
Tyto webové stránky používají k personalizaci reklam a služeb soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Souhlasím