Kontaktujte nás: 731 169 016, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

axxen
Když chcete jíst,
ne konzumovat.
×
 x 

košík je prázdný
Nákupní košík
košík je prázdný


Tato rychlá a snadná varianta mrkvového dortu potěší i bezlepkáře, protože místo mouky jsou použity jáhly.

Těsto:

Jáhly umeleme na jemno, nemáme-li mlýnek na obilí, rozmixujeme je najemno v mixéru. Očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo a ořechy nasekáme najemno. Troubu předehřejeme na 170 °C (spodní a vrchní ohřev) a dortovou formu vymažeme máslem či tukem a spodek vyložíme pečícím papírem. Sypké složky dobře promísíme, přidáme mrkev, vejce, olej a kefír a dobře promícháme. Těsto nalijeme do formy a pečeme při 170 °C asi 45 minut.

Krém:

Máslo a sýr vyndáme z ledničky a necháme zteplat. Ke změklému máslu postupně přimícháváme panelu s vanilkou, nakonec postupně přimícháme sýr. Vychladlý dort podélně rozřízneme, namažeme částí krému a zbytkem krému ozdobíme vršek dortu.


TIP: Místo vlašských ořechů můžete použít lískové oříšky, předem upražené v troubě (při 150 °C do voňava – cca 15 minut).

* = pokud možno bio, od souseda nebo domácí

Jsme česká společnost, která nabízí široký sortiment vysoce kvalitních biopotravin a potravin zdravé výživy, od klasiky, jako je třtinový cukr, javorový sirup, bio oříšky či bio sušené ovoce až po speciality jako bio fair trade čokoláda, bio pivo, bio sirup z agáve či bio sušená třtinová šťáva RAPADURA. V nabídce máme jak výrobky vlastní značky, tak vybrané výrobky jiných značek.

KONTAKTY

bio nebio s.r.o.
Průmyslová zóna 103
267 51 Bavoryně
Telefon: 311 532 039
Mobil: 731 169 016, 734 534 543
E-mail: info@bionebio.cz, objednavky@bionebio.cz

731 169 016
Tyto webové stránky používají k personalizaci reklam a služeb soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Souhlasím