Bio balsamikový ocet RUSTICO 5 l
Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé. Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů. Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a balsamikovým octem jsou vynikající.
HMOTNOST: 5 l
ZEMĚ PŮVODU: Modena - Itálie
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné stopy alergenů.
SLOŽENÍ: vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt, hroznový mošt. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah přírodní kyseliny octové: 6 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 359 kJ/84 kcal |
---|---|
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 15,7 g |
z toho cukry | 14,9 g |
Vláknina | 0,5 g |
Bílkoviny | 0,6 g |
Sůl | 0,05 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Balsamikový ocet - kvasný ovocný ocet. Skladujte dobře uzavřený.
UPOZORNĚNÍ: Použitá fotka je pouze ilustrační, ocet se může mírně lišit co do barvy.
IT-BIO-009
Zemědělská produkce EU
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.