Bio kešu ořechy celé bio*nebio 3 kg
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Pro zachování původní chuti jsou nakonec opatrně sušeny při teplotě 50 - 60 °C, lámány a poté uchovány ve vakuovaných pytlích až do chvíle balení do obalů určených pro konečného spotřebitele. Kešu ořechy jsou vhodné na mlsání jen tak nebo do oříškových směsí. Můžeme je použít také na vaření, do kari směsí, smažené rýže, sladkostí nebo je šetrně upražit s trochou slané vody. Upražíme-li je nasucho bez soli a rozmixujeme, získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.
HMOTNOST: 3 kg
ZEMĚ PŮVODU: Pobřeží Slonoviny
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plody a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2554 kJ/616 kcal |
---|---|
Tuky | 49 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,8 g |
Sacharidy | 21 g |
z toho cukry | 5,0 g |
Vláknina | 3,8 g |
Bílkoviny | 21 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra kešu ořechů celá nepražená. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
UPOZORNĚNÍ: Použitá fotka je pouze ilustrační, ořechy se mohou lišit co do tvaru, velikosti či barvy.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.