Kešu ořechy 22,68 kg
Číst více >>
Kešu oříšky jsou krémové a mají nasládlou chuť. Rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Můžeme je mlsat samotné, použít v kari směsích, smažené rýži, sladkostech či šetrně upražit s trochou slané vody. Upražíme-li je nasucho bez soli a rozmixujeme, získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod. V poslední době si kešu oříšky našly své nezastupitelné místo také v raw desertech.
HMOTNOST: 22,68 kg
ZEMĚ PŮVODU: Vietnam
SLOŽENÍ: kešu ořechy (nažky ledvinovníku západního)
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plody a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2482 kJ/597 kcal |
---|---|
Tuky | 43 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,2 g |
Sacharidy | 33 g |
z toho cukry | 6,0 g |
Vláknina | 3,0 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra kešu ořechů nepražená. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ: Použitá fotka je pouze ilustrační, ořechy se mohou lišit co do tvaru, velikosti či barvy.
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.