Bio fermentovaný tempeh uzený Soyka 200 g
Uzený tempeh společnosti Soyka je vyroben pouze z kvalitních bio surovin. Základem jsou fermentované sójové boby, které byly vypěstovány v Rakousku a nejsou geneticky modifikované. Po fermentaci je tempeh dochucen ještě koriandrem, zázvorem a kouřem z bukového dřeva. Vyrábí se za pomocí nejmodernějších technologií a díky tomu jsou zachovány vysoké nutriční hodnoty. Neobsahuje lepek, konzervační látky, ani umělá barviva či aromata. Právě pro svou výživnou hodnotu je často používán ve vegetariánské kuchyni, kde úspěšně nahrazuje maso. Lze jej použít ve studené i teplé kuchyni.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: sójové boby* vařené 85 %, slunečnicový olej*, sójová omáčka Tamari* (voda, sójové boby*, mořská sůl), koriandr*, zázvor*, startovací kultury (Rhizopus oligosporus), kouř z bukového dřeva. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje sóju a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1250 kJ/298 kcal |
---|---|
Tuky | 24,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,8 g |
Sacharidy | 6,2 g |
z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 18,5 g |
Sůl | 0,2 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Uzený tempeh - fermentovaný výrobek. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 2 - 6 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
CZ-BIO-003
Zemědělská produkce EU/mimo EU
