Bio mandlová mouka COATO 200 g
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
POUŽITÍ: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2589 kJ/621 kcal |
---|---|
Tuky | 55 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0,02 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte v chladu a suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.