Bio passata: drcená rajčata Elibio 680 g
V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování. Passata tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek, zeleninových směsí, rajské polévky a omáčky, leča… Naše passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství.
HMOTNOST: 680 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rozdrcená rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 131 kJ/31 kcal |
---|---|
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 4,5 g |
z toho cukry | 4,3 g |
Vláknina | 1,6 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Passata - drcená rajčata. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 4 dnů.
IT-BIO-009
Zemědělská produkce EU
ELIBIO
Značka Élibio je kolektivní značkou francouzského sdružení ANEB (Národní asociace biopotravinářů), jejichž cílem je vyrobit biopotraviny za příznivé, konkurenceschopné ceny. Tyto potraviny jsou určené pro nezávislý francouzský trh biopotravin a nelze je zakoupit v řetězcích. Značce Élibio se díky široké síti odběratelů daří vyrábět produkty ve velkých objemech a díky tomu uspoří i na nákladech spojených s výrobou a distribucí. Výsledkem jsou chuť...