Bio passata RUSTICA s bazalkou RAPUNZEL 680 g
Passata rustica obsahuje nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Tato passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství. Rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Po sklizni se rajčata okamžitě převezou do zpracovny, kde jsou oloupána, zahřána a propasírována přes hrubé síto. Poté se přidá bazalka, směs se naplní do lahviček a po uzavření je výrobek pasterován. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování. Passata rustica tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek a zeleninových směsí.
HMOTNOST: 680 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata, bazalka. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 128 kJ/31 kcal |
---|---|
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 4,5 g |
z toho cukry | 3,3 g |
Vláknina | 1,2 g |
Bílkoviny | 1,4 g |
Sůl | 0,03 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: PASSATA RUSTICA drcená rajčata s bazalkou. Pasterováno. Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 4 dnů.
IT-BIO-007
Zemědělská produkce EU
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...