Bio tmavá mléčná čokoláda 46% RAPUNZEL 100 g
Tato mléčná čokoláda má vysoký obsah kakaa a od běžné mléčné čokolády se liší nižším obsahem cukru a jedinečnou hořko mléčnou chutí, která připomíná pravou horkou čokoládu (nápoj). Je to zajímavá volba pro ty z nás, pro které je běžná mléčná čokoláda příliš sladká a hořká čokoláda zas příliš "kakaová". Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem Cristallino a ovoněná pravou Bourbon vanilkou. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: přírodní třtinový cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko 19 %, kakaové máslo, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 46 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sóji.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2353 kJ/566 kcal |
---|---|
Tuky | 39 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24 g |
Sacharidy | 43 g |
z toho cukry | 41 g |
Vláknina | 4,8 g |
Bílkoviny | 8,4 g |
Sůl | 0,18 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CH-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...