Bio krémový tvaroh 0,2 % tuku BGL 350 g
Sametový do hladka vymíchaný nízkotučný tvaroh zjemněný jogurtem, vyrobený tradičním šetrným způsobem z alpského bio mléka od volně se pasoucích krav. Dobré zacházení se zvířaty a přírodní krmivo jsou základem tohoto tvarohu, na jehož výrobu bylo použito mléko pocházející výhradně z prověřených ekologických statků. Tvaroh se vyznačuje krémovitou konzistencí a jemnou chutí a je skvělý pro přípravu nízkokalorických desertů a pomazánek, které zasytí a prakticky neobsahují tuk.
Tvaroh Berchtesgadener Land je vyroben z mléka od volně se pasoucích krav, jež si vybírají horské bylinky, které jim nejvíce svědčí. To se projeví nejen v nutričních hodnotách mléka, ale také v jeho vůni a chuti. Mléko má smetanovější nažloutlou barvu v porovnání s běžným mlékem, lahodnou chuť a příjemnou vůni.
VÝHODY BIO MLÉKA OBECNĚ: Krávy nesmí konzumovat geneticky manipulované plodiny a živočišná krmiva (takzvané masokostní moučky). U žádné krávy z ekologického chovu nikdy nebyla prokázána nemoc šílených krav. Zakázáno je používání hormonů a preventivní podávání antibiotik. Je-li nutno zvíře léčit antibiotiky, pak doba, po kterou se její mléko nezpracovává na prodej, je prodloužena minimálně dvakrát oproti běžným chovům.
OBSAH: 350 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: bio odtučněný měkký tvaroh, bio jogurt z odtučněného mléka 9 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Obsah tuku 0,2 %, obsah sušiny 18 %.
Energetická hodnota | 229 kJ / 54 kcal |
---|---|
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 3,5 g |
z toho cukry (laktóza) | 3,5 g |
Bílkoviny | 9,0 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bio krémový tvaroh s čerstvým jogurtem (tarohový výrobek odtučněný). Skladujte při teplotě 2 - 8 °C.
DE-ÖKO-037
Zemědělská produkce EU
Berchtesgadener Land
Možná si myslíte, že vozit mléko a mléčné výrobky do Česka nemá smysl. Nebo to třeba smysl má, ale jen když jsou levnější, tak jak to anonymně dělají velké mlékařské firmy. Dovolte nám zkusit Vás přesvědčit o opaku. Mlékárna Berchtesgadener Land Molkerei není obyčejnou mlékárnou. V roce 1927 si několik sedláků z okolí německého Pidingu řeklo, že je možná škoda prodávat jen nezpracované mléko. Byli zvyklí si doma připravovat tvaroh, jogurt a má...