Bio fermentovaný tempeh marinovaný Soyka 200 g
Marinovaný tempeh společnosti Soyka je vyroben pouze z kvalitních bio surovin. Základem jsou fermentované sójové boby, které byly vypěstovány v Rakousku a nejsou geneticky modifikované. Vyrábí se za pomocí nejmodernějších technologií a díky tomu jsou zachovány vysoké nutriční hodnoty. Neobsahuje lepek, konzervační látky, ani umělá barviva či aromata. Právě pro svou výživnou hodnotu je často používán ve vegetariánské kuchyni, kde úspěšně nahrazuje maso. Lze jej použít ve studené i teplé kuchyni.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: sójové boby* vařené 85 % (sójové boby*, voda), slunečnicový olej*, sójová omáčka Tamari* (voda, sójové boby*, mořská sůl), česnek*, startovací kultury. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje sóju a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1350 kJ/321 kcal |
---|---|
Tuky | 26,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,8 g |
Sacharidy | 7,1 g |
z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 17,3 g |
Sůl | 0,5 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Marinovaný tempeh - fermentovaný výrobek. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 2 - 6 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
CZ-BIO-003
Zemědělská produkce EU/mimo EU
