Vítovo kimči vegan 200 g
Kimči je tradiční korejskou specialitou. Jedná se o nepasterovanou mléčně kvašenou směs zeleniny, která je tradičně dochucena rybí omáčkou, česnekem a chilli papričkami. V této veganské verzi je však rybí omáčka nahrazena houbou shiitake. Kimči podáváme jako přílohu či salát, můžeme je použít i k dochucení vařených pokrmů. Vyhlášené Vítovo kimči je ručně vyráběno panem Vítem Kabelkou podle původní korejské receptury. Výrobek není pasterován. Je-li víčko vypouklé, jedná se o jev provázející fermentaci a není na závadu.
OBSAH: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: pekingské zelí, ředkev, chilli paprika, česnek, cibule, houba shiitake, rýžová mouka, jarní cibulka, zázvor, mořská sůl.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčně kvašená zelenina - nepasterovaná ochucená. Skladujte při teplotě do 5 °C. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Vítovo kimči
Vítovo kimči vyrábí pan Vít Kabelka ručně podle tradiční korejské receptury. Čerstvé suroviny, tradiční fermentace bez následné pasterace a žádná chemická aditiva charakterizují tyto jedinečné výrobky.