Bio káva mletá DiCaf 250 g
Pro výrobu této kávy jsou použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv. Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky DiCaf pokračuje v dlouholeté rodinné tradici pražení kávy po malých dávkách a následného míchání jednotlivých druhů pro dosažení optimální chuti a vyniká skutečně autentickou výbornou chutí známou z italských kaváren. Způsob upražení a namletí umožňuje použít tuto kávu jak k přípravě klasického českého „turka”, tak i zdravější překapávané kávy. Výrazná vůně a vynikající chuť však vynikne nejlépe při přípravě espressa.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Káva pražená mletá. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu.
IT-BIO-003
Zemědělská produkce mimo EU
DiCaf
Společnost DiCaf je rodinná firma, která začala pražit kávu před šedesáti lety v italském městečku Bra. Rodina Ghigo si vytkla nesnadný cíl: prosadit se v Itálii, světovém centru pražení kávy a výroby špičkových kávových směsí. Čas potvrdil, že špičková kvalita kávy, spolehlivost a slušnost při jednání s&nb...