Bio hořká čokoláda 65% z nepražených kakaových bobů Chocolate Hill 60 g
Tato hořká čokoláda obsahuje štědrou dávku kakaa a je vyrobena z nepražených kakaových bobů. Kakaové boby jsou zdrojem mnoha prospěšných látek a právem se řadí mezi superpotraviny. K výrobě čokolády se používají velmi vzácné odrůdy bobů zvané Criollo, které pochází z Peru. Chuť těchto bobů je mimořádně aromatická, s ovocnými tóny a nízkou úrovní hořkosti. Čokoláda neobsahuje žádné přidané látky, náhražky, lecitin či palmový tuk. Je vyrobena pouze ze tří bio surovin – kakaových bobů, sušené třtinové šťávy panely a trošky kakaového másla pro zjemnění. Nic jiného nepotřebuje. Skvělý čokoládový zážitek s tabulkou bean to bar, která je nabitá energií.
HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: nepražené kakaové boby, sušená třtinová šťáva panela, kakaové máslo. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 65 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2268 kJ/547 kcal |
---|---|
Tuky | 39,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24,4 g |
Sacharidy | 43,3 g |
z toho cukry | 35,3 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Chocolate Hill
Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády...