Bio hořká čokoláda ESPRESSO RAPUNZEL 80 g
Tato jemná hořká čokoláda obsahuje 51 % kakaa a 7 % křupavých kousků pražených kávových bobů. Čokoláda je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie, sušená třtinová šťáva Rapadura a přírodní třtinový cukr Cristallino. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: cukr (sušená třtinová šťáva Rapadura, přírodní třtinový cukr Cristallino), kakaová hmota, kakaové máslo, drcené pražené kávové boby 7 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2369 kJ/570 kcal |
---|---|
Tuky | 38 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g |
Sacharidy | 48 g |
z toho cukry | 41 g |
Vláknina | 9,7 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0,08 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s kávou.
CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...