Bio hořká čokoláda se sirupem z agáve SOLÉ 100 g
Tato jedinečná čokoláda obsahuje vysoký podíl špičkového dominikánského kakaa (73 %) a místo běžného cukru je k oslazení použit sirup z agáve. Ovoněná je pouze čistou vanilkou a neobsahuje žádné emulgátory. Vysoký obsah vlákniny je daný přídavkem vlákniny z agáve - inulinu. Čokoláda je vhodná pro ty, kteří se vyhýbají klasickému cukru (sacharóze) a zároveň jim nedělají dobře náhradní sladidla. Sirup z agáve je přírodní sladidlo, které přirozeně obsahuje hlavně fruktózu. Bio čokolády značky SOLÉ na sobě nesou logo FAIR TRADE. Fair trade - spravedlivý obchod - garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
SLOŽENÍ: kakaová hmota, sirup z agáve, kakaové máslo, dietní vláknina (z agáve). Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 73 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2305 kJ/555 kcal |
---|---|
Tuky | 36,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26,2 g |
Sacharidy | 34,9 g |
z toho cukry | 25,5 g |
Vláknina | 7,2 g |
Bílkoviny | 8,6 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda se sirupem z agáve. Skladujte v chladu a suchu.
ES-ECO-019-CT
Zemědělská produkce mimo EU
SOLÉ
Chocolates Solé je rodinná společnost, která byla založena v roce 1946 v barcelonské čtvrti Clot. Její činnost spočívá od počátku výhradně ve výrobě nejlepší možné čokolády. Dnes je Chocolates Solé pevně etablovaná společnost se silným zastoupením na mezinárodních trzích ve více než 20 zemích. Od roku 1999 je značka průkopníkem ve výrobě bio čokolád. Společnost bio nebio s.r.o. dodává na český trh řadu bio čokolád značky Solé včetně...