Bio mléčná čokoláda KOKOS RAPUNZEL 100 g
Jemná mléčná čokoláda plněná krémem z mléka a kokosu. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Čokoláda je slazená sušenou třtinovou šťávou rapadura a přírodním třtinovým cukrem Cristallino. Má výbornou výrazně kokosovou chuť a neobsahuje palmový tuk ani jiné náhražkové tuky. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: sušená třtinová šťáva rapadura, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko 19 %, kokos 9 %, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 36 % v čokoládě.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a může obsahovat stopy skořápkových plodů a sóji.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2449 kJ/589 kcal |
---|---|
Tuky | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 47 g |
z toho cukry | 46 g |
Vláknina | 2,1 g |
Bílkoviny | 6,1 g |
Sůl | 0,18 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda s kokosovou náplní 50 %. Skladujte v chladu a suchu.
CH-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...