Hořká čokoláda s mandlemi a stévií bez cukru SOLÉ 100 g
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a křupavými španělskými mandlemi pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
SLOŽENÍ: kakaová hmota, mandle 20 %, sladidlo erythritol, kakaové máslo, inulin (vláknina), emulgátor slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky, sladidlo steviol-glykosidy 0,03 %. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 72 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2195 kJ/531 kcal |
---|---|
Tuky | 42,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,5 g |
Sacharidy | 28,4 g |
z toho cukry | 2,5 g |
Vláknina | 15,4 g |
Bílkoviny | 11,4 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s mandlemi. Bez přidaného cukru. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v chladu a suchu. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
SOLÉ
Chocolates Solé je rodinná společnost, která byla založena v roce 1946 v barcelonské čtvrti Clot. Její činnost spočívá od počátku výhradně ve výrobě nejlepší možné čokolády. Dnes je Chocolates Solé pevně etablovaná společnost se silným zastoupením na mezinárodních trzích ve více než 20 zemích. Od roku 1999 je značka průkopníkem ve výrobě bio čokolád. Společnost bio nebio s.r.o. dodává na český trh řadu bio čokolád značky Solé včetně...