Bio jablečný ocet nepasterovaný čirý Beutelsbacher 750 ml
Číst více >>
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný a je přefiltrovaný a tudíž čirý. Vyniká příjemnou chutí a vůní po jablcích a hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje.
Nápoj z jablečného octa: Dvě lžičky octa a lžičku medu zalijeme v hrnku teplou vodou a popíjíme ráno nalačno a kdykoli během dne jako osvěžující nápoj.
OBJEM: 0,75 l
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: 100% jablečná šťáva z kontrolovaného ekologického zemědělství z přímého lisování, zkvašená
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 75 kJ/18 kcal |
---|---|
Tuky | 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 0,4 g |
z toho cukry | 0,01 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,005 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kvasný ovocný ocet nepasterovaný. Obsah přírodní kyseliny octové: 5 %. Bez zvláštních podmínek na skladování.
UPOZORNĚNÍ: Obal můžete vrátit na jednom z našich odběrních míst nebo v jakékoli prodejně, kde vedou džusy značky Beutelsbacher.
DE-ÖKO-007
Zemědělská produkce EU
Beutelsbacher
Značka Beutelsbacher má u našich německých sousedů zaslouženě vynikající pověst a je synonymem nejen pro bio džusy z přímého lisování, ale hlavně pro tzv. demeter džusy. Beutelsbacher je rodinná firma založená v roce 1936 dvěma bratry z rodu odvěkých sadařů a vinařů Maierů. Cílem bylo zajištění odbytu místního ovoce z biodynamické produkce (demeter). Ro...