Bio zavařenina z černého rybízu demeter Annes Feinste 210 g
Černý rybíz patří mezi oblíbené letní ovoce. Jeho kořeněná vůně a nasládlá chuť dokáže ozdobit a ochutit nejeden dezert či koláč. Tato pomazánka obsahuje 70 % ovoce, pak už jen trochu cukru a pektin z citrusů. Hodí se na pečivo, k dochucení kaší a jogurtů, ale její chuť skvěle podpoří sladké dezerty a koláče. Při výrobě nebyla použita vepřová želatina a výrobek je vhodný pro vegany.
CO TO JE DEMETER? Biodynamické zemědělství dodržuje veškeré požadavky ekologického zemědělství a výrobky nesoucí demeter certifikát jsou zároveň bio certifikované. Biodynamické zemědělství je však v některých ohledech přísnější a zemědělci musí dodržovat řadu postupů navíc oproti ekologickému zemědělství. Prioritou je přirozené zvyšování úrodnosti půdy například pomocí přírodních přípravků a rotace plodin. Farma je vnímána jako celek, kde každá činnost ovlivňuje další činnosti. Biodynamický zemědělec vnímá přírodu a hospodaří v souladu s prostředím a ne proti němu. Biodynamicky vypěstované výrobky nesou chráněné označení demeter a jsou certifikovány a kontrolovány stejně jako biovýrobky.
HMOTNOST: 210 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: černý rybíz* 70 %, cukr*, želírující látka pektin. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Vyrobeno ze 70 g ovoce na 100 g výrobku.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 722 kJ/170 kcal |
---|---|
Tuky | <0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 37 g |
Bílkoviny | 0,9 g |
Sůl | 0,03 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Zavařenina z černého rybízu. Po otevření skladujte v ledničce a brzy spotřebujte.
DE-ÖKO-001
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Maintal - Annes Feinste
Německý výrobce Maintal vyrábí kvalitní džemy, želé, marmelády a ovocné pomazánky již od roku 1886. Vysoký důraz se zde klade především na kvalitu všech surovin a šetrný výrobní proces. Suroviny nakupují od dodavatelů, kteří je pěstují v jejich přirozeném prostředí. Ovoce tím získá správnou teplotu, vlhkost, dostatek slunečního záření a půdu, která mu poskytne ty nejlepší podmínky pro růst a autentickou chuť. Suroviny se zpracovávají za nízký...