Švestková povidla neslazená Ovocňák 380 g
Poctivá švestková povidla vařená klasickým způsobem v měděném kotli zhruba 48 h. Švestky pochází z českých sadů a sklízí se v plné zralosti. Díky tomu se povidla nemusí doslazovat a obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry. Povidla neobsahují úlomky pecek, protože se před varem pasírují přes jemné síto. Na 100 g povidel bylo zpracováno téměř 400 g švestek. Skvěle se hodí na palačinky, do bílého jogurtu a na různé kaše. Můžeme je použít také jako náplň do koláčů, šátečků, závinů či buchet. Tradičním receptem jsou bramborové placky (lokše) s povidly a mákem.
HMOTNOST: 380 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: švestky 100 %
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1059 kJ/253 kcal |
---|---|
Tuky | 0,24 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 58,2 g |
Vláknina | 4,62 g |
Bílkoviny | 1,44 g |
Sůl | 0,07 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Švestková povidla bez doslazování. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Na výrobu 100 g výrobku bylo použito 400 g ovoce. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Ovocňák
Ovocňák je ryze českou společností rodiny Kořínkových. Myšlenka na výrobu čistých ovocných moštů se zrodila již v roce 2011. Cílem bylo nabídnout spotřebitelům kvalitní český produkt z oblasti Bílých Karpat, na jejichž svazích se daří hlavně ovocným stromům a vinné révě. Mošty, pyré a další produkty pod touto značkou se vyrábí v moštárně v Rudicích a od roku 2019 také na farmě v Beckově na Slovensku. Suroviny pochází od sadařů a pěstite...