Mandlová mouka bio*nebio 200 g
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mleté mandle jsou vynikající surovinou pro bezlepkové pečení. Mandlovou mouku používáme do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
SLOŽENÍ: loupaná jádra mandlí
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mandle a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2532 kJ/613 kcal |
---|---|
Tuky | 54 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,0 g |
Sacharidy | 7,8 g |
z toho cukry | 3,5 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.