Bio rýžové spirálky RAPUNZEL 250 g
Tyto přirozeně bezlepkové spirálky jsou vyrobeny z italské rýže, jsou vhodné pro bezlepkovou dietu (pro celiaky) a slouží jako bezlepková náhrada klasických těstovin z tvrdé pšenice. Jejich chuť je však přeci jenom jiná, a tak ti z nás, kterým lepek nevadí, dají asi při přípravě italských těstovinových pokrmů přednost klasice z pšenice. Rýžové těstoviny však můžeme upravit také jako asijské smažené nudle nebo z nich připravit japonskou nudlovou polévku. V této podobě jsou skutečně vynikající.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: mletá rýže natural z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek může obsahovat stopy sóji.
PŘÍPRAVA: Vaříme v 5 l osolené vody bez pokličky za občasného míchání 7–10 min na skus (do al dente). Po uvaření krátce propláchneme studenou vodou a ihned podáváme, nejlépe s horkou omáčkou.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1542 kJ/364 kcal |
---|---|
Tuky | 3,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharidy | 75 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Vláknina | 2,5 g |
Bílkoviny | 8,0 g |
Sůl | 0,03 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Rýžové těstoviny bezvaječné sušené. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
IT-BIO-006
Zemědělská produkce Itálie
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...