Kontaktujte nás: 731 169 016, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

axxen
Když chcete jíst,
ne konzumovat.
×
 x 

košík je prázdný
Nákupní košík
košík je prázdný


Lilkový dip melitzanosalata spolu s olivami, sýrem a grilovanou zeleninou je vynikajícím prvním chodem. Podáváme jej s nahřátým pita chlebem a zeleninou nakrájenou na špalíčky – mrkví, okurkou, řapíkatým celerem, žampiony…   

Lilek podélně rozkrojíme a rozkrojenou část potřeme olivovým olejem. Položíme na plech rozříznutou stranou a pečeme při 190 °C do změknutí asi 45 minut. Upečený lilek nakrájíme i se slupkou na menší díly a dáme do mixéru spolu se 3 lžícemi olivového oleje a zbytkem surovin. Rozmixujeme a necháme několik hodin vychladit. Před podáváním ochutnáme a eventuelně dosolíme či dokyselíme citrónovou šťávou.

TIP: Lilkový dip můžeme podávat i jako součást hlavního chodu ke grilovanému masu či zelenině, nebo jako malý snack s křupavými tortillovými chipsy.

* = pokud možno bio, od souseda nebo domácí

Jsme česká společnost, která nabízí široký sortiment vysoce kvalitních biopotravin a potravin zdravé výživy, od klasiky, jako je třtinový cukr, javorový sirup, bio oříšky či bio sušené ovoce až po speciality jako bio fair trade čokoláda, bio pivo, bio sirup z agáve či bio sušená třtinová šťáva RAPADURA. V nabídce máme jak výrobky vlastní značky, tak vybrané výrobky jiných značek.

KONTAKTY

bio nebio s.r.o.
Průmyslová zóna 103
267 51 Bavoryně
Telefon: 311 532 039
Mobil: 731 169 016, 734 534 543
E-mail: info@bionebio.cz, objednavky@bionebio.cz

731 169 016
Tyto webové stránky používají k personalizaci reklam a služeb soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Souhlasím