Bio kakaový prášek alkalizovaný 20-22 % 25 kg
Tento kakaový prášek má výraznou chuť i vůni díky vyššímu obsahu kakaového másla a tzv. holandskému způsobu zpracování - alkalizaci. Výborně se hodí k přípravě pečených i nepečených desertů, ale vychutnat si ho můžeme i v mléčných koktejlech nebo jako horké kakao rozpuštěné v kravském mléce či v některém z mnoha druhů rostlinných nápojů.
HMOTNOST: 25 kg
ZEMĚ PŮVODU: mimo EU, zpracování - Itálie, Holandsko
SLOŽENÍ: kakaový prášek z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaového másla 21 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1613 kJ/389 kcal |
---|---|
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Vláknina | 31 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kakaový prášek alkalizovaný. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
DE-ÖKO-003
Zemědělská produkce mimo EU
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.