Bio parmezán Parmigiano Reggiano strouhaný 1 kg
Italský sýr Parmigiano-Reggiano je vyroben z čerstvého bio mléka. Má charakteristickou intenzivní vůni a chuť především díky zrání, které trvá minimálně 12 měsíců. Parmezán se používá hlavně k dochucení pokrmů italské kuchyně, na těstoviny či pizzu, ale můžeme ho použít i k posypu pečených brambor nebo zeleniny.
OBSAH: 1 kg
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: mléko*, sůl, bakterie mléčného kvašení, syřidlo. Složka označená * pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah tuku v sušině min. 32 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1671 kJ/402 kcal |
---|---|
Tuky | 30 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry (laktóza) | 0 g |
Bílkoviny | 32 g |
Sůl | 1,6 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bio parmezán strouhaný. Skladujte v lednici při teplotě 4 - 8 °C.
UPOZORNĚNÍ: Použitá fotka je pouze ilustrační, strouhaný sýr se může mírně lišit co do barvy a tvaru.
IT-BIO-004
Zemědělská produkce EU
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.