Bio hořká čokoláda 75% Chocolate Hill 60 g
Hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa z malé čokoládovny Chocolate Hill vyniká především svou dlouhotrvající a intenzivní chutí. K výrobě čokolády se používají velmi vzácné odrůdy bobů zvané Criollo, které pochází z Peru. Chuť těchto bobů je mimořádně aromatická, s ovocnými tóny a nízkou úrovní hořkosti. Stačí opravdu malý kousek této čokolády, abychom si ji užili. Každá čokoláda, stejně jako káva, potřebuje určitou míru přirozené hořkosti. Avšak méně hořkosti, jako v případě této čokolády, dává více prostoru k tomu, aby v čokoládě vynikly přirozené ovocné a karamelové tóny. Čokoláda neobsahuje žádné přidané látky, náhražky či lecitin. Je vyrobena pouze ze tří bio surovin – kakaových bobů, přírodního třtinového cukru a trošky kakaového másla pro zjemnění. Pravý čokoládový zážitek s poctivou čokoládou bean to bar.
HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2335 kJ/564 kcal |
---|---|
Tuky | 42,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 28 g |
Sacharidy | 36,7 g |
z toho cukry | 25,5 g |
Bílkoviny | 8,7 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Chocolate Hill
Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády...