Bio přepuštěné máslo ČESKÉ GHÍČKO 340 ml
Číst více >>
Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka. Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení. Vyrábí se pomalým a šetrným vařením másla, během kterého se z másla vypařuje voda a na povrchu se usazují vysrážené bílkoviny, které se odebírají. Díky tomu obsahuje ghí pouze stopová množství laktózy a mléčných bílkovin a je obvykle dobře snášeno lidmi, kteří nemohou konzumovat mléko.
OBJEM: 340 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd.
SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 3677 kJ/878 kcal |
|---|---|
| Tuky | 99,4 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 70 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Vláknina | 0 g |
| Bílkoviny | 0 g |
| Sůl | 0 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přepuštěné máslo. Skladujte v temnu při teplotě do 20 °C.

CZ-BIO-003
Zemědělská produkce EU
České ghíčko
Český výrobce přepuštěného másla - ghee - jak konvenčního, tak v biokvalitě. Výroba probíhá ručně tradičním postupem z čerstvých českých surovin. Výsledkem je výrobek vysoké kvality.
Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 210 ml
Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 330 ml
Bio přepuštěné máslo ČESKÉ GHÍČKO 720 ml
Bio čerstvé alpské máslo BGL 250 g
Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 425 ml




