Bio pšeničný bulgur bio*nebio 500 g
Bulgur je velmi oblíbeným pokrmem na Blízkém východě. Jedná se o univerzální surovinu, která se v kuchyni nikdy neztratí. Nejčastěji se používá jako příloha s pečenou i dušenou zeleninou, jako základ stir-fry, zeleninových placiček i sytých salátů. Lze jej použít také do sladkých nákypů. Perfektně poslouží jako zavářka do polévky. Je ideální surovinou pro rychlou přípravu pokrmů, kterým dodá jak vydatnost, tak energetickou hodnotu.
Základní příprava: Hrnek bulguru a 2 hrnky vody přivedeme k varu a poté necháme 15 minut odstát. Dosolíme a podáváme.
HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: pšenice durum předvařená z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1432 kJ/338 kcal |
---|---|
Tuky | 1,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 64 g |
z toho cukry | 0,8 g |
Vláknina | 8,6 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Pšeničný bulgur. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.