Bílá čokoláda 40% se spirulinou Čokoládovna Troubelice 45 g
Jemná krémová bílá čokoláda s vysokým podílem kakaového másla v sobě nese výraznou a typickou vůni čokolády. Je slazená pouze sušenou třtinovou šťávou panela v bio kvalitě a obsahuje štědrou dávku sušeného mléka. Zelenou barvu získala díky přídavku spiruliny, která má spoustu blahodárných účinků na lidský organismus. Spirulinu dováží čokoládovna z jihoamerických And. Díky své zelené barvě je oblíbená nejen mezi dětmi, ale i dospělými. Je ručně vyrobená od bobů až po tabulku (bean to bar). Je skvělá na mlsání jen tak, pro všechny milovníky bílých, mléčných i „zelených“ čokolád.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové máslo, sušené mléko, sušená třtinová šťáva panela, spirulina. Obsah kakaového másla nejméně 40 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2550 kJ/614 kcal |
---|---|
Tuky | 46,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 28,3 g |
Sacharidy | 35 g |
z toho cukry | 30 g |
Vláknina | 2,4 |
Bílkoviny | 11,8 g |
Sůl | 0,36 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bílá čokoláda se spirulinou. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Čokoládovna Troubelice
Čokoládovna Troubelice je malou rodinnou čokoládovnou z Troubelic na Moravě. Jejich čokoládový příběh začal v roce 2010, kdy si poprvé z Ekvádoru dovezli kakaové boby a jiné kakaové produkty a začali si plnit svůj sen o výrobě kvalitní čokolády. Ekvádorské boby pro výrobu čokolády si zvolili pro jejich výjimečné aroma a chuť, ale i proto, že v této zemi majitelé čokoládovny prožili své dětství. Vybírají si tak nejlepší kakaové boby na známých...