Mléčná čokoláda 51% s levandulí EDICIÓN NUEVA 45 g
Krémová mléčná čokoláda s levandulí vzniká spojením chutí lahodné vysokoprocentní mléčné čokolády a voňavé levandule z Levandulového statku v Bezděkově. Má výraznou čokoládovou chuť a nese vůni levandulových květů, které se při výrobě s čokoládou mísí několik desítek hodin. Neobsahuje žádná umělá barviva, lecitin ani umělé látky zvýrazňující aroma. Je ručně vyrobená a zabalená v dárkovém přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby bean to bar čokolád. Je vhodná pro všechny milovníky poctivých mléčných čokolád a uklidňující levandulové vůně.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela, sušené mléko, levandule min. 0,3%. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2520 kJ/608 kcal |
---|---|
Tuky | 45,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 27,3 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 31,4 g |
Vláknina | 4,1 |
Bílkoviny | 9,5 g |
Sůl | 0,19 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda a levandulí. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Čokoládovna Troubelice
Čokoládovna Troubelice je malou rodinnou čokoládovnou z Troubelic na Moravě. Jejich čokoládový příběh začal v roce 2010, kdy si poprvé z Ekvádoru dovezli kakaové boby a jiné kakaové produkty a začali si plnit svůj sen o výrobě kvalitní čokolády. Ekvádorské boby pro výrobu čokolády si zvolili pro jejich výjimečné aroma a chuť, ale i proto, že v této zemi majitelé čokoládovny prožili své dětství. Vybírají si tak nejlepší kakaové boby na známých...