Bio hořká čokoláda 70% RAPUNZEL 80 g
Extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70 % vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a sušená třtinová šťáva Rapadura. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Všechny složky kromě vanilky pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: kakaová hmota, sušená třtinová šťáva Rapadura, kakaové máslo, kakaový prášek, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2351 kJ/567 kcal |
---|---|
Tuky | 42 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25 g |
Sacharidy | 34 g |
z toho cukry | 29 g |
Vláknina | 11 g |
Bílkoviny | 7,4 g |
Sůl | 0,03 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...