Bio červená čočka půlená bio*nebio 500 g
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek. Nenahraditelná je v asijských směsích s kokosovým mlékem, zázvorem, kari... Před přípravou čočku dobře propláchneme ve studené vodě a vaříme 15 minut ve vodě, polévce či dušeném pokrmu.
HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1280 kJ/304 kcal |
---|---|
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 41 g |
z toho cukry | 1,1 g |
Vláknina | 17 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 0,02 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Červená čočka loupaná půlená. Skladujte v suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
bionebio
Společnost bionebio s.r.o. je česká společnost, která se zabývá dovozem a výrobou biopotravin a potravin zdravé výživy. Drtivá většina sortimentu je v biokvalitě.