Bio hořká čokoláda 85% s kokosovým cukrem Chocolate Hill 60 g
Hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa z malé čokoládovny Chocolate Hill vyniká svou jemnou chutí. K výrobě čokolády se používají velmi vzácné odrůdy bobů zvané Criollo, které pochází z Peru. Je doslazena trochou cukru z kokosových květů, který má nižší glykemický index než běžný cukr. Jeho chuť je příjemně karamelová a obohacuje chuťový profil této čokolády. Čokoláda neobsahuje žádné přidané látky, náhražky, lecitin či palmový tuk. Je vyrobena jen ze tří bio surovin – kakaových bobů, kokosového cukru a trošky kakaového másla pro zjemnění. Pravý čokoládový zážitek s poctivou čokoládou bean to bar s vysokým stupněm jemnosti.
HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 85 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2400 kJ/580 kcal |
---|---|
Tuky | 47,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 31,5 g |
Sacharidy | 27,4 g |
z toho cukry | 14,7 g |
Bílkoviny | 9,9 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Chocolate Hill
Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády...