Bio mléčná čokoláda 52% Chocolate Hill 60 g
Tato vysokoprocentní mléčná čokoláda má výraznou kakaovou chuť. Obsahuje pouze čtyři složky – kakaové boby, třtinový cukr, plnotučné mléko a kakaové máslo – vše v bio kvalitě. Čokoláda se vyrábí z výběrových kakaových bobů odrůdy Criollo, které pochází z Peru a vynikají aromatickými ovocnými tóny a nízkou hořkostí. Mléko zde funguje jako prostředek pro zjemnění a pro podporu chuťových kontur kakaových bobů. Neobsahuje žádné přidané látky, náhražky či lecitin. Skvělá volba pro milovníky mléčných čokolád v té nejčistší podobě.
HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 52 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a může obsahovat stopy skořápkových plodů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2345 kJ/566 kcal |
---|---|
Tuky | 39,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,5 g |
Sacharidy | 42 g |
z toho cukry | 36 g |
Bílkoviny | 9,5 g |
Sůl | 0,2 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Chocolate Hill
Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády...