Bio hořká čokoláda 65% s himálajskou solí Chocolate Hill 60 g
Tato hořká čokoláda se štědrou dávkou kakaa a himálajskou solí je opravdovým čokoládovým zážitkem. K výrobě čokolády se používají velmi vzácné odrůdy bobů zvané Criollo, které pochází z Peru. Doslazena je přírodním třtinovým cukrem a zjemněna kakaovým máslem. Čokoláda se solí obsahuje sladkou, kyselou, hořkou i slanou chuť, díky tomu jsou aktivovány všechny oblasti jazyka a dochází přímo k vjemové explozi. Himálajská sůl je jemnější, než klasická sůl, dokáže čokoládu zjemnit, ale také potlačí její přirozenou hořkost a vytáhne z ní ovocné tóny kakaových bobů. Čokoláda neobsahuje žádné přidané látky, náhražky, lecitin či palmový tuk – pouze kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo a himálajskou sůl. Mimořádný čokoládový zážitek s tabulkou bean to bar.
HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové boby*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, himálajská sůl 0,1 %. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 65 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2236 kJ/540 kcal |
---|---|
Tuky | 36,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24,4 g |
Sacharidy | 44 g |
z toho cukry | 34,4 g |
Bílkoviny | 7,5 g |
Sůl | 1,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s himálajskou solí. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Chocolate Hill
Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády...