Bio hořká čokoláda 65% s levandulí Chocolate Hill 60 g
Hořká čokoláda s poctivou dávkou kakaa a sušenými květy levandule nabízí jedinečný čokoládový zážitek. Obsahuje takové množství levandule, aby bylo možné si vychutnat její nezaměnitelnou vůni a nebyla potlačena chuť čokolády samotné. K výrobě čokolády se používají velmi vzácné odrůdy bobů zvané Criollo, které pochází z Peru a vynikají aromatickými ovocnými tóny a nízkou úrovní hořkosti. Neobsahuje žádné přidané látky, náhražky, lecitin či palmový tuk – pouze kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo pro zjemnění a sušené květy levandule. Je ideálním společníkem pro chvíle odpočinku a uvolnění od každodenního stresu.
HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušená levandule. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 65 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2253 kJ/544 kcal |
---|---|
Tuky | 36,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24,4 g |
Sacharidy | 45 g |
z toho cukry | 35,4 g |
Bílkoviny | 7,5 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s levandulí. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Chocolate Hill
Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády...