Bio mléčná čokoláda s celými oříšky RAPUNZEL 100 g
Jemná mléčná čokoláda s celými oříšky z Projektu Turecko je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Slazena je sušenou třtinovou šťávou Rapadura a přírodním třtinovým cukrem Cristallino. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: cukr (sušená třtinová šťáva, třtinový cukr), sušené plnotučné mléko 21 %, kakaové máslo, lískové oříšky 20 %, kakaová hmota, lískooříšková pasta, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 38 % v čokoládě.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2482 kJ/597 kcal |
---|---|
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 34 g |
Vláknina | 1,5 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 0,20 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda s lískovými oříšky. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
IT-BIO-014
Zemědělská produkce EU/mimo EU
RAPUNZEL
Se společností RAPUNZEL obchodujeme již řadu let a v roce 2004 jsme se stali jejím výhradním distributorem pro Českou republiku. V současné době patří firma Rapunzel mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin, díky které nemůže dojít k záměně bioproduktů s produkty z konvenčního zemědělství (viz povídání o projektu TURECKO). Projekty v rozvoj...